Tjänster

Dränering

Både grundisolering och dränering av en byggnad bör utföras vart femtionde år.

Genom att byta ut isoleringen och dränera skyddar du husets grund samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat. Om isoleringen eller dräneringen inte fungerar som den ska kan det leda till fuktproblem, vilket är skadligt för huset och kan ge problem som blir kostsamma att åtgärda.

Anlita oss för ett gediget arbete

När du väljer oss för att utföra grundisolering och dränering är ett väl utfört arbete en garanti från vår sida. Vi samarbetar med de främsta inom fuktproblematik för att garantera att ingen fukt förstör din husgrund. Givetvis är vår personal utbildade och även certifierade genom företaget Fuktspärrteknik. På så sätt behöver du inte oroa dig över framtida fuktskador på huset.

Genom att skydda mot fukt säkerställer du att du får ett friskt hus där du inte behöver oroa dig över kostsamma fuktskador. Det är helt enkelt en trygghet alla förtjänar. En fuktskyddad källare ger dessutom lägre värmekostnader, bättre komfort inomhus, vilket medför att du kan använda källaren som extra boendeutrymme, hemmakontor eller liknande.

Lång erfarenhet inom dränering och totalentreprenad

Här på Frank & Skyttberg Construction Company har vi lång erfarenhet av flera områden inom mark, anläggning och bygg. All vår personal har rätt utbildning och relevanta certifieringar. Du får givetvis även garanti på arbetet vi utför. Ska du bygga nytt kan vi ta hand om allt från isolering och dränering till själva bygget av huset. Med vår totalentreprenadtjänst behöver du bara en kontaktperson från början till slut.