Tjänster

Parkering/Laddplats

Både du som privatperson och du som är fastighetsägare kan behöva se över de befintliga parkeringsplatserna.

Idag är elbilar vanligt och det kan därför behövas laddstolpar men även belysning och motorvärmare.

Ibland kan du som hyresvärd eller du som sköter en bostadsrättsförening behöva utöka parkeringen med fler platser. Oavsett vad du behöver hjälp med inom fordonsparkering kan vi på Frank & Skyttberg Construction Company hjälpa dig med det.

Därför ska du anlita oss

Utvecklingen går framåt och efterfrågan på laddstolpar bara växer sig större. Därför har vi sett till att skaffa kunskap och erfarenhet inom området, så att vi snabbt och lätt ska kunna hjälpa dig med dina behov. Det spelar ingen roll om du behöver en laddstolpe i din privata carport eller om du ska låta bygga ett parkeringshus med många laddplatser. Inget arbete är för stort eller litet för oss.

Vi kan även rusta upp din befintliga parkering med ny asfalt, nya linjer eller en ny parkeringsplanka. Kom ihåg att en uppdatering av en befintlig parkeringsplats kan göra ditt boende mer attraktivt. Vi kan även hjälpa dig att bygga ett garage eller en helt ny parkeringsplats. Givetvis kan du få tillval såsom laddstolpar, motorvärmare och belysning även vid en renovering.