Tjänster

Mark & Anläggning

Vi på Frank & Skyttberg Construction Company är ett mark- och anläggningsföretag som har stor vana vid totalentreprenad.

Du kan få hjälp med både stora och små projekt av våra erfarna yrkesmän. För oss är utbildning, certifiering och erfarenhet mycket viktigt. Därför kan du lita på att alla våra anställda har den kompetens som krävs. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du väljer att anlita oss.

Stora och små projekt inom mark och anläggning

Utöver vår kunskap och erfarenhet vågar vi påstå att det finns många andra fördelar att anlita Frank & Skyttberg Construction Company. Vi tillhandahåller alla de maskiner som krävs, både stora och små. På så sätt kan vi garanterat utföra alla projekt, oavsett storlek eller svårighetsgrad. Dessutom använder vi miljömaskiner, ett led i vårt arbete för en bättre hållbarhet.

När du behöver få ett projekt utfört är flexibilitet en av våra styrkor. Det ska kännas bra för dig och tidsplanen ska passa dina förutsättningar. Vi har stort fokus på noggrannhet och tydlighet, du ska alltid veta vad som sker och när. Det är givetvis en prioritet för oss att följa den tidsplan vi gjort upp.

Kompetenta samarbetspartners

För att kunna erbjuda totalentreprenad samarbetar vi med flera stora företag inom mark, anläggning och bygg. Vårt långsiktiga samarbete gör att det fungerar friktionsfritt med kommunikationen, både med de företag vi samarbetar med och dig som kund. Under hela projektet kommer du att ha en kontaktperson som du sköter all kommunikation med. Det är den största fördelen med den totalentreprenad vi erbjuder. Du behöver inte kontakta olika företag och samordna projektet. Vi sköter allt det åt dig.